Утрото винаги е добро с качествени матраци

Освен една чаша ароматно кафе, и качественият и достатъчно дълъг сън ви дава добър старт на деня.

И ако съществуват известни спорове относно ползите и вредите от кафето, то относно съня няма никакви колебания, че е физиологична необходимост за живот изобщо.В този ред на мисли колкото по-добре сте се погрижили за спалнята си, толкова по-тонизирани ще се чувствате. Матраците в intershop са едни от най-модерните и качествени предложения на пазара. Що се отнася до цените, онлайн магазинът може да се похвали с недостижими до този момент параметри на изгодност при офертите.

Всяка поръчка през сайта е безплатна без ограничения в населеното място за територията на страната. Матраците са подредени в удобни категории като можете да разглеждате колекции по предварително зададени критерии (производител, вид ядро, размери и др.). Онлайн магазинът intershop не е просто дистрибутор на добре представени марки матраци, а работи с фокус върху нуждите на клиента. Безспорни показатели в това отношение са онлайн съпортът, където служител ви консултира при избора, възможността за обслужване на големи поръчки като такива за хотели и специални подаръци за пазаруване на стойност над 300 лв.
Утрото винаги е добро с качествени матраци
По отношение на качеството матраците, които се предлагат в магазина са от повече от 20 различни производителя и могат да задоволят всеки вкус и предпочитания. Функционалността и идейните предложения заемат подобаващата им се част в колекциите матраци. Например, сгъваем матрак Comfy е практичен, оригинален продукт на известната фирма ТЕД. Той е едновременно табуретка, която можете да разположите около масата и матрак, на който да настаните гости, като го разпънете, където пожелаете у дома. Много е удобен, ако нямате много свободно пространство в жилището си. Ядрото му е от висококачествен полиуретан с голяма плътност, който гарантира стабилна опора за тялото и много добра изолация от земята.
Мемори пяна, пружинен пакет Бонел, пенолатекс, HR пяна, гел матраци са само част от вариантите,между които можете да избирате. Ортопедичност,здравина и хипоалергенност са характеристиките, които определят всеки един от предложените матраци. А ниските цени са постоянни, възползвайте се.