По-красиви и жизнени с масло от бразилски орех

Малко познати като че ли остават много полезни и качествени продукти на растителна основа. Причините за това не са една или две, но основаната може би е бума на индустриализацията и технологизацията през миналия век.

Нищо не пречи обаче да обединим възможностите на новите технологии и ползите, които ни носи природата. Мисията да подчинят работата си на това схващане се вижда в представянето на био продуктите от онлайн магазин за козметика.

На сайта можете да намерите предложения за основни съставки за козметични средства или такива, които да използвате директно като маслото от бразилски орех.

Доста слабо познат у нас бразилският орех се свързва предимно със здравословния начин за живот и е част от менюто на вегани и суровоядци заради високата си калоричност и приятен вкус. Полезните свойства на тези ядки се дължат на комбинацията от селен, аминокиселини и витамини, които действат като „енергийна бомба“.

Ако заместите за определен период от време лосиона за тяло с масло от бразилски орех, ще забележите положителен ефект особено при суха и изтощена кожа. Бразилският орех е изключително богат източник на селен, който е силен антиоксидант и действа като хидратор за кожата като я оставя гладка и подхранена. При третиране на косата също се наблюдават значително подобрение при състояние на косопад или занижен тонус. Комбинацията от L-аргинин, омега-3 мастни киселини и витамини кондиционират косата по естествен начин и резултати са трайни.

Народната мъдрост гласи, че „за всяка болка си има билка“ и това в пълна сила важи за био козметичните продукти. На сайта на biofetish.com можете да намерите различни масла и есенции с широко приложение. Маслото от чаено дърво, например, притежава силни бактерицидни и антибактериални свойства, които му позволяват да се прилага при лечение на голям спектър инфекциозни заболявания като гъбички, акне, кожни екземи, при наранявания, охлузвания и дори при симптоми на грип.

Не по-малко полезни са и вододиспресионни масажни масла от гроздови семки или кайсия, които могат да се използват за масаж и едновременно с това имат подхранващо действие.Посетете сайта на biofetish.com и се убедете сами, че можете да бъдете по-красиви и жизнени без да инвестирате сериозни средства.