Къде има евтини контейнери за строителни отпадъци под наем?

Когато решаваме да започнем дадена ремонтна дейност, започваме да планираме всяка стъпка от нея и в зависимост от всичко, което трябва да се реновира, определяме и съответен бюджет.

Много често се случва да не предвидим отпадъците, които ще останат след това, а те също за разход, защото трябва да се наеме контейнер за строителни отпадъци след това всичко това да се извози до специализирано сметище и накрая да се плати такса смет, защото това е държавна собственост. Има много строителни фирми, които предлагат такива услуги, но обикновено цените, които предлагат са много високи. Зашеви Транс ЕООД се занимава с такава дейност повече от десет години и е установен лидер на пазара в тази област, защото предлага услуги на разумни цени и действа максимално бързо, но въпреки това достатъчно прецизно и последователно.

Те предлагат три вида контейнери за строителни отпадъци, които се различават по своя обем – 3, 4 и 7 кубика. В зависимост от големината им се определя и цената им.

Това, на което държим да наблегнем в тази публикация, е фактът, че към фиксираните цени за наемане на контейнер са включени и други услуги, за които другите фирми изискват допълнително заплащане в повечето случаи. С пускането на заявка за наемане на контейнер вие получавате и доставянето му до посочен от вас адрес, престой до пет календарни дни, извозване на пълния контейнер до специално сметище извън град София и такса смет към Депото за не-битов отпадък.

Ако се намирате извън столицата, се свържете с тях допълнително, за да преценят дали са способни да ви съдействат. Начините, по които може да се свържете с тях, са три – на техния уеб сайт Zashevi-trans.com в категорията „Контакти“, на имейл адрес или с позвъняване на 0898 450 631 или 0897 961 162. Техният склад се намира на ул. Орчо Войвода 8, Овча Купел, София.