Съвременни смесители за душ – функции, предимства и използване

Съвременните смесители за душ се характеризират с модерни решения, с които традицонните остарели модели не могат да се похвалят. В следващите редове ще ви споделим за едни от най-често срещаните функции при съвременните модели смесители за баня и душ.

Функции на съвременните смесители за душ

Няма какво да се лъжем с напредването на технологиите във всяко едно отношение, се променят и нашите изисквания към аксесоарите, които използваме в ежедневието си. Що се касае до съвременните функции на едни смесители за душ, то пазарът определено има какво да предложи на своите клиенти.

Функция EcoSmart – това е функция при смесителите за душ, която пести вода, като ограничава притока ѝ само до 5 литра на минута. Чудесен вариант, ако търсите модел, който да е екосъобразен и пестелив на ресурси.

Функция QuickClean – това е функция при смесителите за душ, която ви позволява лесно и бързо да почистване натрупалия се котлен камък от покритието.

Функцията AirPower – много свежа функция, която ви позволява да имате по-пълни, по-леки и по-меки капки и ви доставя истински комфорт и релакс при къпане.

Функцията ComfortZone – позволява да нагласяте за правилната височина на самия душ спрямо мивката или вашето тяло.

Това са някои от основните функции , които съществуват, а моделите смесители за душ с такива може да намерите в онлайн магазина bg-maistor.com, където ви очаква наистина голямо разнообразие, високо качество на всеки продукт, артикул с доживотна гаранция и страхотни цени, някои от които с прекрасни намаления.

Що се отнася до това кой смесител за душ какви предимства има, нашето мнение е, че трябва да заложите първо на качеството и устойчивостта на материалите, а след това да помислите за допълващи функции. Най-добрите материали за смесители за дъш са неръждаемата стомана, месинга, хромираното покритие. Имат дълъг експлоатационен живот, устойчиви са на много агресови, а и поддръжката им е лесна.