Стъклени системи Гилотина: практичното интериорно решение

Когато искате да внесете нотка свежест в интериора на дома си, може да закупите нова картина или да помислите за нещо далеч по-практично.

В тази връзка следващите изречения сме посветили на практичните интериорни решения, които са актуални и биха улеснили ежедневието ви.

Да започнем с едно често вземано решение от много домакинства – остъклената тераса. За съжаление една подобна инвестиция, ако искате да бъде извършена качествено, не излиза много евтино, затова редица семейства прибягват до търсенето на алтернативи. Един от стереотипите относно остъкляването на терасата е зазиждането ѝ с тухли и поставянето на прозорци, като целта е максимално да се изолират външните влияния в помещението. Кой е казал обаче, че не може да постигнете това и с поставянето на стъклени системи Гилотина?

За това какво представляват те и на какви цени се предлагат бихте могли да научите от tenti.info. От този уеб адрес ще се запознаете и с една от фирмите, производител у нас на различни стъклени системи. Тези, наречени Гилотина, обаче заслужават вашето внимание, заради своите специфики. Накратко могат да се опишат по следния начин:

– Профилно остъкляване;
– 8 мм/10 мм закалено темперирано стъкло;
– Максимални размери: ширина 4000 мм/ височина 3000 мм;
– Автоматично управление: крилата се събират надолу;
– Странична алуминиева каса.

Стъклени системи Гилотина: практичното интериорно решение

Те са подходящи, ако искате да си осигурите комфорт и удобство, било то като остъкляване в някоя от стаите и монтирането им вместо прозорци, или за остъкляването на тераси. При последното те осигуряват максимална използваемост на пространството, без да отнемат от него, а отвора, който предоставят е достатъчно широк, за да се чувствате комфортно и да премахнете усещането за затвореност на остъклената тераса.

Можете да установите контакт с Про Тент Систем фирмата, разположена на tenti.info, за да научите повече подробности относно актуалните цени, възможностите за монтаж и размерите, които ви предлагат. Не пропускайте да ги посетите. Те ви очакват.