Най-добрата инвестиция на пазара е сглобяема къща

В живота на всеки човек настъпва момент, когато му се налага да направи дългосрочна инвестиция с оглед необходимостта от жилище.

В този случай основните параметри при избора се оказват цена, качество и време за изпълнение. Една от най-добрите алтернативи на традиционното строителство е сглобяема къща от evtindom
Фирмата е натрупала впечатляващ опит в сферата на строителния бизнес и гледа на портфолиото си като на визитна картичка. Предлагат се огледи на изпълнени вече поръчки и готови проекти за сглобяема къща с различна квадратура. За всички неспециалисти трябва да се изясни, че терминът сглобяема къща се използва за строеж по така нареченото сухо строителство с готови конструкти. Ниската крайна цена се дължи на начина на работа,който оптимизира строителните разходи, но позволява издаване на обекти с високо качество и гаранция от минимум 50 години.

Със сглобяема къща от evtindom вие получавате надежден дом с изключителни технически характеристики и възможност за различни дизайнерски решения във визията. Земетръсна, пожароустойчивост и антикорозионна защита са само част от подобренията, които позволяват да се даде толкова дълга гаранция при завършена сглобяема къща. Имайки предвид размера на финансовата и емоционална инвестиция в проект за нов дом, специалистите от evtindom работят изцяло с фокус върху клиента и изпълняват всички строителни дейности до ключ и съдейства пред съответните институции за издаване на разрешителни.

Най-добрата инвестиция на пазара е сглобяема къща

Поставена в контекста на остарялото традиционно строителство сглобяема къща от ново поколение се оказва най-добрата инвестиция на пазара. Качеството на строителството и използваните материали позволява нанасяне веднага след последните довършителни работи и предлага много високи нива на енергийна ефективност, което означава елиминирана нужда от подобрения като топло и хидроизолация и по-ниски сметки за отопление през зимния сезон.
Сглобяемата къща е екологична алтернатива на традиционното строителство, защото за строителството и се използват модерни строителни техники и абсолютно безвредни за околната среда и човека материали.
Можете да имате една от къщите на бъдещето като получавате лукс на невероятни цени.