Ремонт на покриви в Пловдив – стартови цени от 16 лв. на кв.м.

Търсите ли фирма за ремонт на покриви в Пловдив? Ако е така, сигурно искате освен качествено и бързо изпълнение на поетите ангажименти, ремонтът да не ви струва прекалено скъпо. Обикновено цената е доста важен и решаващ фактор за това дали ще изберете дадена фирма или не. Ако и при вас тя е от особено значение и бюджета ви е ограничен, трябва да насочите вниманието си към фирми, които извършват ремонт на покриви в Пловдив на ниски цени.

За щастие има една фирма, която предлага стартови цени на ремонт на покриви от 16 лева за кв.м. Това е фирмата Ицко Строй, която извършва дейност в повечето големи градове в страната, включително и в Пловдив. Ниската цена за ремонт на вашия покрив в случая не бива да ви притеснява, защото фирмата има доста богат и дълъг опит както в изграждането на нови покривни конструкции, така и в ремонтирането им.
Ремонтът ви ще бъде извършен с внимание към всеки детайл, а освен това ще се случи в предварително заявените срокове. Опасенията ви относно това дали покривът ще бъде качествен и издръжлив напълно ще се опровергаят. Ицко Стой работи само с качествени и внимателно подбрани материали, а освен това и дава гаранция за качествено изпълнение в срок от 10 години. Продуктовата им гама включва битумна хидроизолация, самозалепващи и модифицирани мембрани, битумни керемиди и др.

Ако не искате да плащате прекалено скъпо изберете Ицко Строй за ремонт на покриви в Пловдив. Ниската цена, в комбинация с опита на майсторите, качествените материали и гаранцията, която ще получите, ще ви даде нужното спокойствие, че ще получите отлично ремонтиран покрив. Може да се обадите на тел. 0893793822 и да заявите ремонт на покрива си за достъпни цени. Майторите ще дойдат на място, за да огледат, да ви дадат най-добрата оферта и ако всичко е наред ще се залавят с работа.