Няколко признака, че имате нужда от ремонт на покриви в София

Покривът е един от най-важните елементи на всеки дом. От него зависи дали ще се чувствате спокойни и защитени там, където живеете. Колкото и добре да е построен обаче, след дълга експлоатация и в комбинация с неблагоприятните атмосферни условия, особени през зимните месеци, може да ви се наложи да го ремонтирате. Ако имате нужда от съдействието на фирма за ремонт на покриви в София, а и не само, то има няколко признака, които ще ви помогнат да разберете, че е крайно време да потърсите помощ.

Влага, мухъл и плесен по стените и тавана в дома ви

Наличието на влага, както и мухъл, плесен и гъбички по тавана и стените в дома ви, е сигурен знак, че има проблем в покрива. Може да се касае за лошо положена хидроизолация, или за дупки в покривната конструкция. Сами няма да може да констатирате причината, затова ви съветваме да потърсите колкото се може по-скоро фирма за ремонт на покриви, за да си спестите по-големите щети.

Течове, разместени керемиди и проблеми с комина

Други ситуации, при които е супер належащо да ремонтирате покрива си е, ако имате течове в дома. Както и ако забележите, че имате счупени или разместени керемиди, или комина ви трябва да бъде ремонтиран.

Ако търсите перфектната фирма за ремонт на покриви в София, безупречно качество, гаранция и добри цени, то всичко това може да ви бъде предоставено от Станков 53 ЕООД. Цените им са доста изгодни и започват ориентировъчно от 9,90 лв. на квадратен метър до 12 лв. на кв. Те ще извършат безплатен оглед на вашия покрив в град София и ще ви дадат възможно най-добрата цена. Имат дългогодишен опит в ремонтирането и реконструирането на всякакви по вид покривни конструкции. Гаранцията, която ще получите е до 15 години, в зависимост от това какво и как е ремонтирано. Може да се свържите с тях на тел. 0895 311 621 по всяко време, а те ще откликнат веднага на вашия проблем.