По-красиви и жизнени с масло от бразилски орех

Малко познати като че ли остават много полезни и качествени продукти на растителна основа. Причините за това не са една или две, но основаната може би е бума на индустриализацията и технологизацията през миналия век.

Нищо не пречи обаче да обединим възможностите на новите технологии и ползите, които ни носи природата. Мисията да подчинят работата си на това схващане се вижда в представянето на био продуктите от онлайн магазин за козметика https://biofetish.com/

На сайта можете да намерите предложения за основни съставки за козметични средства или такива, които да използвате директно като маслото от бразилски орех.

Доста слабо познат у нас бразилският орех се свързва предимно със здравословния начин за живот и е част от менюто на вегани и суровоядци заради високата си калоричност и приятен вкус. Полезните свойства на тези ядки се дължат на комбинацията от селен, аминокиселини и витамини, които действат като „енергийна бомба“.

По-красиви и жизнени с масло от бразилски орех

Ако заместите за определен период от време лосиона за тяло с масло от бразилски орех, ще забележите положителен ефект особено при суха и изтощена кожа. Бразилският орех е изключително богат източник на селен, който е силен антиоксидант и действа като хидратор за кожата като я оставя гладка и подхранена. При третиране на косата също се наблюдават значително подобрение при състояние на косопад или занижен тонус. Комбинацията от L-аргинин, омега-3 мастни киселини и витамини кондиционират косата по естествен начин и резултати са трайни.

Народната мъдрост гласи, че „за всяка болка си има билка“ и това в пълна сила важи за био козметичните продукти. На сайта на biofetish.com можете да намерите различни масла и есенции с широко приложение. Маслото от чаено дърво, например, притежава силни бактерицидни и антибактериални свойства, които му позволяват да се прилага при лечение на голям спектър инфекциозни заболявания като гъбички, акне, кожни екземи, при наранявания, охлузвания и дори при симптоми на грип.

Не по-малко полезни са и вододиспресионни масажни масла от гроздови семки или кайсия, които могат да се използват за масаж и едновременно с това имат подхранващо действие.Посетете сайта на biofetish.com и се убедете сами, че можете да бъдете по-красиви и жизнени без да инвестирате сериозни средства.