Какво трябва да знаем за котлоните за вграждане?

Често срещан мотив в народното творчество е вграждането на сянка, в основите на строеж, за да бъде къщата здрава. Тази романтична алегория за това, че трябва да вложиш и дори да направиш жертви, когато съграждаш нещо е спорна по отношение на нашето съвремие. Днес модерното означава функционално и удобно, а единствената връзка между фолклора и модерните електроуреди остава отглаголното съществително – вграждане.

В това ще се убедите от сайта на официалния представител на немски домакински уреди https://вграждане.com/котлони.

Предложените модели са с възможност за изключителна пространствена адаптивност и са подходящи за малки и различно организирани интериорно кухни в новите урбанизирани жилища на София, да речем. По параметър цена, който се оказва и водещ при всяка покупка, особено на дългосрочно използвани продукти е без никаква конкуренция.

Не можете да си закупите електроуред от сайта на компанията, тъй като не работи с клиенти на дребно, но можете да го направите от техния официален дистрибутор, където промоциите са ежедневие. Именно в тека.com се предлагат марковите немски електроуреди с гаранция за качество и произход на най-ниските възможни цени в страната. За да се убедите можете да направите сравнение с големите търговски вериги като Техномаркет, Технополис и Емаг.

Какво трябва да знаем за котлоните за вграждане?

По-конкретно за котлоните за вграждане трябва да знаете, че те са най-икономичната алтернатива, тъй като постигат недостижими до този момент нива на енергийна ефективност. Това се дължи на постоянното усъвършенстване на новата индукционна технология. Индукционните котлони работят чрез високочестотен електромагнит, който създава електромагнитно поле и чрез индукция загрява съда. Топлината генерирана в съда се предава на съдържанието му.

Нищо извън съда не е засегнато от магнитното поле – в момента, в който съдът се свали от котлона или той бъде изключен, нагряването спира. Резултатно намалявате в пъти времето необходимо за готвене, изразходваната енергия и най-вече дискомфорта от високите температури, които генерират старите котлони. Повечето плотове с индукционни котлони Тека са със стъклокерамично покритие, което не се уврежда, а почистването е като детска игра – бързо и лесно. Но удобствата за натовареното ни ежедневие на спират-сензорно управление, смарт технология за защита и функция за поддържане на храната топла. А най-хубавото е, че с модерните котлони за вграждане няма да се чудим дали сме изключило котлона преди да излезем- това се случва автоматично.

Ако искате да модернизирате кухнята си и да се подобрите качеството си на готвене, посетете сайта за електроуреди Тека!