Естетика и стил на модерната врата за баня

Чудите се в какъв стил да бъде вратата на банята? Белите прости крила с хромирани дръжки са класика, която ще работи добре в спокойни, приглушени интериори. За хората, които ценят естествените материали, трябва да помислите за масивно дърво. Стилният дъб ще добави елегантност към минималистичните мансарди и скандинавските и селски апартаменти.

Бяла врата за баня

Въпреки това, ако имате много модерен интериор, можете да изберете лакирани врати в интензивен цвят. Много от тях може също да имат стъкло или мазилка. Тапетната врата също е най-новата мания. Ако в коридора има тапет и не искате входът на банята да се откроява на фона му, тогава помислете за това изключително креативно решение. Ако сте любител на минималистичния стил алуминиеви врати за баня ще са чудесен избор.

Вратите за баня – материал на изработка

Освен пълнежи от ПДЧ или фазер, можете да изберете и врата с каса от масивно дърво или алуминиева врата за баня. Цените на такова решение обикновено са по-високи от тези на стандартните, но качеството на изработката се характеризира с голямо внимание към детайла. Още едно креативно решение са стъклените врати с матиран ламинат.

Все пак що се отнася до врата за баня цена: качеството и живота на продукта, оправдават цената. Въпреки това на пазара има много качествени и евтини врати за баня.

Врата за баня с каса или без?

Ако искате вратата и стената да образуват еднаква повърхност, тогава трябва да видите опцията за скриване на рамката на вратата. В това модерно решение се вижда само крилото на вратата. Ако боядисате всичко в един цвят, ще получите много дискретен вход към банята, в който ще изпъкват само дръжката и вентилационният отвор.

Вратата за баня е елемент, който на пръв поглед е незначителен и често пренебрегван на етапа на проектиране, но въпреки това значително влияе върху възприемането на цялото помещение. Важно е тя да е естетична, но в същото време изработена от качествени материали.

Можете да разгледате чудесните предложения на borsauzunov.bg.